Zoals mooi en luxe wonen is bedoeld
Hoe voorkom je een executieveiling?
Hoe voorkom je een executieveiling?

Hoe voorkom je een executieveiling?

De meeste mensen kopen een huis door gebruik te maken van een hypotheek. Deze procedure is voordelig zolang je nooit een maandelijkse betaling mist. Als iemand deze verantwoordelijkheid niet nakomt, kan de geldschieter het onroerend goed legaal van je terugnemen en het later verkopen op een executieveiling. Toch  is het voorkomen van een executieveiling mogelijk. Veel mensen met dit probleem hebben gebruik gemaakt van specifieke methoden om een ​​executieveiling te voorkomen. Deze omvatten om het uit te werken met de geldschieter en het uitvoeren van een korte verkoop. Het doel is om te voorkomen dat een huis verloren gaat of om het meeste geld uit de woning te krijgen. Welke is beter?

Een executieveiling voorkomen

De meest gebruikelijke methode om te voorkomen dat een executieveiling plaatsvindt, is door samen te werken met de geldschieter. Deze methode is een goede optie als de lener een tijdelijke vertraging heeft waardoor hij geen maandelijkse betaling kan doen. Overleg in dat geval met je geldverstrekker over je huidige tijdelijke financiële tegenvaller. De geldschieter zal die gemiste betalingen toevoegen aan je volgende maandelijkse betalingen. Die procedure is echter niet geschikt voor mensen die de hypotheeklasten niet meer kunnen betalen. In dit geval is een korte verkoop een betere optie. Met deze procedure kun je het huis verkopen om de hypotheek tegen een eerlijke prijs te betalen. Dat is beter dan je huis te verliezen op de executieveiling.

Hulp krijgen van professionals

Er is altijd een oplossing voor problemen. Een professionele service zal je redding zijn als je huis op het punt staat te worden verkocht op een executieveiling. Op internet vind je veel directe kopers. Deze bedrijven helpen klanten bij het uitvoeren van directe verkopen van woningen en het voorkomen van executieveilingen. Het eerste wat je moet doen, is het online contactformulier invullen. Daarna neemt het bedrijf contact met je op. Vervolgens is er de gratis waardebepaling. Het bedrijf je woning bezoeken voor een huis inspectie. Je hoeft je geen zorgen te maken, want dit proces is gratis. Ten slotte zullen ze binnen twee dagen een bod uitbrengen.

Online directe kopers

Het voorkomen van een executieveiling is een vak apart. Veel echte directe kopers zoals Directhuisverkopen werken tegenwoordig online. Je hoeft dus niet naar hun kantoor te gaan als je hun hulp nodig hebt. Het beste bedrijf koopt je ​​huis voor minimaal 80% van de marktwaarde. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze ook de verkoop zo snel mogelijk regelen. Bel dit bedrijf en overleg nu je opties!