Zoals mooi en luxe wonen is bedoeld
Tafelbladen op maat kopen
Tafelbladen op maat kopen

Tafelbladen op maat kopen

De zoektocht naar een tafelblad kan zo nu en dan een uitdaging vormen. Een tafelblad is niet altijd geheel je smaak en je wenst hier het een ander aan te veranderen. Bij een kant en klaar tafelblad is dit helaas niet altijd mogelijk. Als je besluit een tafelblad op maat te kopen biedt dat je veel meer mogelijkheden.

Houten tafelbladen op maat kopen
Houten tafels zijn enorm populair. Hout biedt vaak hoge kwaliteit en de natuurlijke uitstraling van hout zorgt voor een warme sfeer in iedere woning. Houten tafelbladen verschillen en zijn in vele soorten hout verkrijgbaar. Er is keus uit een tafelblad van MDF tot aan duurdere tafels van notenhout. Eikenhout behoort tot een zeer geliefde houtsoort voor een tafelblad. Het heeft niet alleen een stoere en robuuste uitstraling, eikenhout is tevens duurzaam.

Steigerplanken worden vervaardigd uit ruw vurenhout. De planken zijn niet geschaafd en dit geeft een stoere en robuuste uitstraling aan je tafelblad. De planken zijn meestal niet geheel recht, en dit geeft tevens een stoer effect aan je tafelblad.

Vaak kan je ook kiezen voor een boomstamblad of een rustieke tafelblad op maat. Een boomstamblad is het hout in zijn originele staat waarbij je duidelijk nerven en noesten terugvindt. Het blad is vaak niet helemaal recht en symmetrisch en dit zorgt voor een uniek element in je interieur. Hou je meer van een strak interieur? Dan is een rustiek blad een goede optie, omdat deze vaak veel strakker van aard zijn.

Diverse vormen en afmetingen
Een CanDo tafelblad op maat biedt naast de keuze voor het materiaal, de keuze om een gewenste vorm uit te kiezen. Veel moderne woningen hebben een ronde of ovale tafel staan. Een ronde tafel geeft gezelligheid, en zorgt ervoor dat er niet al teveel ruimte wordt ingenomen.

Ook een rechthoekig tafelblad op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Naast reguliere rechthoekige tafelbladen, zijn er tafelbladen met afgeschuinde hoeken. De afgeschuinde hoeken geven je interieur een eigentijds tintje mee. Je bent geheel vrij om zowel de vorm als de afmeting te kiezen.

De kleur van het tafelblad
De kleur van het tafelblad is mede verantwoordelijk voor de sfeer. Ga je voor natuurlijk en onbewerkt hout? Of hout met een kleurbehandeling? Wat je wens ook is, een tafelblad op maat biedt je de vrijheid en keuze. Je kan de tafel gelakt laten leveren zodat je tafel een beschermd laagje bevat en het zorgt voor een mooie uitstraling. Naast een lak of kleurbehandeling is een subtiele tint toevoegen aan een tafelblad een mooie optie. Bron: Renovatienieuws