Zoals mooi en luxe wonen is bedoeld
De deken met mouwen: Snuggie
De deken met mouwen: Snuggie

De deken met mouwen: Snuggie

De kouden dagen gaan beginnen. De kerst films komen al op Netflix en de oliebollenkramen staan alweer in de steden. Lekker op de bank met een dekentje is heerlijk maar het probleem is dat je dan je handen niet meer kan gebruiken. Deze winter hoef je je daar geen zorgen om te maken. Je kan door de Snuggie nog heerlijk je theetje drinken zonder meteen koude armen te krijgen. Ideaal!  

Wat is een snuggie?  

Een Snuggie is een fleece deken met mouwen. Heerlijk voor een knusse middag op de bank. Natuurlijk kan je ook heerlijk in een huispak voor heren op de bank genieten of de kinderen in een kinderpyjama. Het voordeel van een Snuggie is dat de dekens bruikbaar zijn voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Het is een is een unisex design waar iedereen van kan genieten. Zo hoeven je gasten het ook niet koud te hebben tijdens een film. De Snuggie wordt ook wel de Huggle hoodie genoemd, je knuffelt namelijk met de deken en het lijkt op een hoodie.  

Welke kerstfilms komen op Netflix? 

Wil je voorbereid zijn op de winterdagen? Nodig je vrienden uit voor een heerlijke kerstfilm om alvast een beetje in de stemming te komen voor de feestdagen. Vergeet daarbij natuurlijk niet om iedereen te voorzien van een Snuggie. De komende films komen in november en december online.  

  • Princess Switch 3 (november) 
  • A boy called Christmas (november)  
  • 1000 miles from Christmas (december) 
  • Single all the way (december)  
  • Love Hard (december)  
  • De familie Claus 2 (december)  

Hoe maak je het een knusse winter? 

Iedereen wil natuurlijk thuiskomen in een heerlijk warme sfeer in de koude winterdagen. Om dit te bereiken kan je de woonkamer opnieuw inrichten met bijvoorbeeld meer kussens en dekens. Ook is het sfeervol om veel kaarsjes en sfeerlichtjes toe te voegen. In de winter zijn er natuurlijk ook heerlijke drankjes die de knusse sfeer bevorderen. Een warme chocolademelk met slagroom of met marshmallows of een alcoholische glühwein voegt letterlijk warmte toe. Er zijn dus genoeg opties om het huis niet donker en kil te maken tijdens de donkere dagen.